Post image
Şanlıurfa’da neler oluyor: 4 ölü, 16 yaralı

 

Erhan SUBAŞI

Şanlıurfa’nın Eyyübiye, Suruç, Bozova, Haliliye ve Viranşehir ilçelerinde bir haftada meydana gelen silahlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

Şanlıurfa ve ilçelerinde son günlerde artan ölümlü ve yaralanmalı kavgalar kentte yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor.

Özelikle son bir hafta içerisinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye, Suruç, Bozova Haliliye ve Viranşehir ilçelerinde meydana gelen silahlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 4 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı.

VİRANŞEHİR İLÇESİNDE 2 KİŞİ YARALANDI

13 Ağustos Salı günü Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Belkıze B. ve Hülya K., yaralandı. Yaralılar ambulansla ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri, iki kadını silahla yaralayan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

EYYÜBİYE’DE İKİ AYRI KAVGA: 3 ÖLÜ, 8 YARALI

16 Ağustos Cuma günü Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Selçuklu Mahallesi’nde bıçak, sopa ve silahların kullanıldığı iki ayrı kavga meydana geldi. Kavgalarda 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı. Yaralılar tedavi edilmek üzere ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

SURUÇ’TAKİ KAVGADA 4 KİŞİ YARALANDI

16 Ağustos tarihinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Ziyaret yolu caddesi üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralılar Ambulansla Suruç Devlet Hastanesine kaldırdı.

BOZOVA’DA OĞLU OLDU, BABA AĞIR YARALI

17 Ağustos Cumartesi günü Bozova ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüyerek silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada 23 yaşındaki Barış Baltacı hayatını kaybetti, 56 yaşındaki baba İzzet Baltacı ise ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan Hüseyin B.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

HALILIYE’DE KUZENLER BİRBİRİNE GİRDİ

18 Ağustos Pazar günü, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi’nde kuzen oldukları öğrenilen iki kişi arasında alacak verecek meselesiyle nedeniyle kavga çıktı. Meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

(Urfanatik, 21.08.2024)

 

 

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN