Post image
YAZ SİNEMASI

 

Mevsim yaz olunca dijital platformlar da renkleniyor. Müzikali ve tansiyonu yüksek yapımlar yaza yakışır bir şekilde bizi selamlıyor.

IN THE HEIGHTS

In The Heights, New York’taki Hispanik-Amerikan mahallesinde yaşayan ve büyük hayalleri olan Usnavi’nin hikayesini anlatıyor. Bu hikâyeye bir güzellik salonunda çalışan Vanessa’nın şehvetli cazibesi eşlik ediyor. Oldukça güçlü bir oyuncu kadrosu olan filmin başrolünde Anthony Ramos, Vida Leslie, Melissa Barrera gibi isimler bulunuyor. New York’un arka sokaklarında geçen ve aynı zamanda müzikalin de ekrandan eksik olmadığı bu yapımı, 18 Haziran’dan itibaren HBO Max’te izleyebilirsiniz.

 

 

PINK: ALL I KNOW SO FAR

Ünlü sanatçı Pink’in hem özel hem de kariyer hayatına odaklanan filmde, 2019 yılında gerçekleştirdiği “Beautiful Trauma’ turnesi ele alınıyor. Turne kapsamında dünyayı dolasan Pink’in yokla geçen maceralarına yer veri len filmde, sahne arkasında yaşananlar gözler önüne seriliyor. Ayrıca ünlü sanatçının özel hayatına dair görüntülere de yer veriliyor. Belgesel tadındaki bu filmi Amazon Prime’da İzleyebilirsiniz.

FALSE POSITIVE

Film, doğurganlıkla mücadele eden bir çifte ve ebeveyn olma hayallerini gerçekleştirmelerine görünüşte yardımcı olmaya çalışan bir doktoru konu alıyor. Fakat hiçbir şey aslında göründüğü gibi değil. Bu yüzden film izleyici için bolca tahmin yürütme sahnesi içeriyor. Filmin başrollerinde Hana Glazer, Justin Theroux ve Piercc Brosnan yer alıyor. Gerilimin ve şüphenin eksik olmadığı bu filmi 25 Haziran’dan itibaren Hulu’da izleyebi lirsiniz.

 

 

FATHERHOOD

Fatherhood, Matthevv Logelin’in çok satan kitabının beyaz perde uyarlaması. Film, karısını doğum sırasında kaybeden ve kızını tek basma büyütmeye çalışan dul bir adamın hayat hikâyesini konu alıyor. Babalık duygusunu tüm detaylarına kadar yasamaya çalışan bu adamın uğraşları ise zaman zaman seyirciyi güldürüyor. Kevin I Iart’ın başrolünde olduğu filmde Alfre VYoodard, Lil Rel Hovvery gibi isimler de bulunuyor. Babalar Gününe de ince bir gönderme yapan film, 18 llaziran’dan itibaren Netflix’te yayınlanacak.

 

 

CARNAVAL

Nina, bir gün erkek arkadaşı tarafından aldatıldığını ispatlayan bir video keşfeder. Ayrılık acısının üstesinden gelmek için en iyi üç arkadaşıyla birlikle tatile çıkmaya karar verir. Tam da karnaval döneminde Salvador’a seyahat ederler. Nina aynı zamanda bir sosyal medya fenomenidir. Fakat Bahia’da gittiği karnaval sırasında, hayatın sadece sosyal medyadan ibaret olmadığını öğrenir.
Bir Brezilya dostluk komedisi olarak karşımıza çıkan yapımın yönetmen kolluğunda Leandro Neri oturuyor. Bu eğlenceli ve keyifli filmi 3 Haziran’dan itibaren Netflix’le izleyebilirsiniz.

OSLO

HBO Max, Ruth Wilson ve Andrew Scott’ın başrollerini paylaştığı, Toni Ödülüne sahip oyununun film uyarlaması olan ‘Oslo’adlı yapımı seyirciyle buluşturdu. Ayrıca yine Tony Ödülü’ne sahip Bartlett Sher tarafından yönetilen filmi, oyun yazarı J.T. Rogers yazdı ve baş yapımcılığını üstlendi. Film, İsrail Hükümeti ile Filistin Kurtuluş Örgülü arasındaki önemli bir anlaşma olan 1993 Oslo Barış Anlaşması müzakerelerinin ortasında bulan Norveçli bir çiftin etrafında dönüyor.

THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO İT

Film, gerçek hayattaki doğaüstü araştırmacılar Ed ve Lorraine Warren’ı bile şok eden korkunç bir terör, cinayet ve bilinmeyen bir kötülük hikâyesini gözler önüne seriyor. Dosyalarındaki en sansasyonel vakalardan biri, genç bir çocuğun ruhu için verilen bir kavgayla başlıyor. Ardından bu olay onları daha önce gördüklerinin ötesine götürüyor. Sonuç olarak da cinayet zanlısı bir şeytanın varlığı ile karşılaşıyorlar. Korkunun en derinlerde hissedildiği serinin bu yeni filmini, 4 Haziran’dan itibaren HBO Max’te izleyebileceksiniz.

 

 

CRUELLA

Son zamanlarda live-action uyarlamalarına ağırlık veren Disney, bu kez de Cruella filmiyle yoluna devam ediyor. Cruella, 1996 yapımı klasikleşmiş bir animasyon filmi olan 101 Dalmaçyalı filminde Glenn Close’un canlandırdığı Cruella De Yil’i konu alıyor. Emma Stone’un başrolünü üstlendiği film, 1970’lerin Londra’sında geçiyor. Toplumun en zengin insanlarının kendisini ve tasarımlarını dikkate alması için girişliği intikam dolu ve karanlık yolları anlatan filmin yönetmen koltuğunda Craig Gillespie oturuyor. 28 Mayıs’la vizyona giren filmi Disney+’da keyifle izlevcbilirsiniz.

(Marie Claire, 01.06.2021)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN