Post image
Vizyondaki filmler

Suicide-Squad-Movie-Cast-Logo

SUİCİDE SQUAD 

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

Yapımı: 2016-ABD

Tür: Aksiyon

Süre: 130 Dak.

Yönetmen: David Ayer

Oyuncular : Will Smith , Jared Leto , Margot Robbie, Joel Kinnaman , Viola Davis

Senaryo: Justin Marks

Yapımcı: Dan Lin Diğer Adı: intihar Timi

Film Özeti

Amanda Wtaller’ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip kurmaktan geçtiğine karar vererek İntihar Timi’ni oluşturur. Kurallar basittir, en ufak bir itaatsizlikte öldürülecekler, ancak görevi başarmaları halinde hapis süreleri azaltılacaktır. Ancak Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) ve arkadaşlarının görevi adeta imkansız bir görevdir, çünkü tahmin edemeyecekleri kadar güçlü bir düşmanla karşı karşıya geleceklerdir.

55eb0f0af018fbb8f8a859e2

KÜMES

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

Yapımı: 2015 – Türkiye

Tür: Dram

Süre: 86 Dak.

Yönetmen : Ufuk Bayraktar

Oyuncular: Hasibe Eren , Ufuk Bayraktar, Selen Domaç, Pınar Balkış

Senaryo-Yapımcı: Ufuk Bayraktar, Âli Adnan Özgür

Film Özeti

1950’li yıllarda, bir dağ köyünde yaşayan 4 çocuklu ailenin hayatı, evin annesinin vereme yakalanmasıyla tamamen değişir. Saniye Hanım, kendi ölümünden sonra çocuklarının zor durumda kalmasını önlemek için henüz sağlığında eşi Süleyman’ı kısır bir kadınla evlendirerek evden ayrılır. Ancak aradan 6 ay geçince bir mucize eseri iyileşerek eve döner. Artık iki kadın beraberce yaşamak zorunda kalacaktır, ancak hayatın onlara hazırladığı sürprizler bu kadarla kalmayacaktır. Filmi yazıp yöneten Ufuk Bayraktar, bu ilk uzun melrajlı filminde kendi büyükannesinin hikayesini anlatıyor.

bigimage_en_1_56fa449c88886

CAFE SOCİETY

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

Yapımı: 2016-Fransa

Tür: Komedi, Romantik

Süre: 96 Dak.

Yönetmen: Woody Ailen

Oyuncular: Jesse Eisenberg, Kristen Stevvart , SteveCarell, Blake Lively, Anna Camp

Senaryo: Woody Ailen

Yapımcı: Letty Aronson, Stephen Tenenbaum

Film Özeti

Film 19301u yıllarda geçiyor. Sinema sektöründe kendine bir yer edinmeye hevesli Bobby (Jesse Eisenberg), evini ve babasının kuyumcusunu terkederek Hollywood’a gelir. Burada dayısının sekreteri Vonnie’ye (Kristen Stewart) aşık olur, bir yandan da o devri tanımlayan hızlı hayata kendini kaptırır. Filmin galası 2016 Cannes Film Feslivali’nde yapıldı Cafe Society filmi, Woody Ailenin ilk kez dijital kamerayla çalıştığı film olma özelliğini de taşıyor.

veroniquein_ikili_yasami_03

VERONİQUE’İN İKİLİ YAŞAMI

Vizyon Tarihi: 12 Ağustos 2016

Yapımı : 1991 – Fransa, Norveç, Polonya

Tür: Dram, Fantastik, Romantik

Süre: 98 Dak.

Yönetmen : Krzysztof Kie lowski

Oyuncular : İrene Jacob, Philippe Volter, Sandrine Dumas, Aleksander Bardini, Kalina Jdrusik

Senaryo : Krzysztof Kieovvski, Krzysztof Piesievvicz

Film Özeti

Genç ve güzel Veronique Paris’te yaşar, genç ve güzel Weronika ise Varşova’da. Ortak hiçbir noktaları yoktur ve hiç tanışmamışlardır. Ama aynı adı taşıyan bu iki kadın, birbirlerinin tıpatıp benzeridir. Başarı, ölüm ve aşk dolu hayatlarını birbirlerinden habersiz, ama yine de varlıklarını gizemli biçimde hissederek yaşarlar. Krzysztof Kie lowski’nin en önemli filmlerinden olan Veronique’in İkili Yaşamı, çekilmesinden 25 yıl sonra 12 Ağustos 2016’da Türkiye’de ilk kez gösterime giriyor.

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN