Post image
Tam zamanı haydi!

Mevsimi geldi, tam zamanı haydi sinema salonlarına… İki saatliğine kendi hikayenizden kopup, farklı hikayelere misafir olmak için Ekim güzel bir ay.

fragman_izle-1

GAMBIT

Yönetmen: Michael Hoffman
Oyuncular: Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman
Vizyon Tarihi: 7 Eylül 2016

Küratör Harry Deane güzel sanatlar konusunda uzmanıdır. Fakat başkaları tarafından yönlendirilmekten bıkmıştır. Çok zengin ihtiyar bir adamdan Monet’nin bir tablosunu katakulli yoluyla almayı planlar bunun için de Teksaslı bir kovboy kızını işe alır. Yeni ortağı, hedefi olan zengin adamın eski karısına o kadar çok benzer ki işleri kontrolden çıkar. Diğer yandan Harry de güzel Nicole karşı duyduğu çekimi engelleyemez. İlk kez 1966’da çekilen filmin yeni uyarlamasında yönetmen koltuğunda Michael Hoffman oturuyor. Senaryosu Joel ve Ethan Coen kardeşlere ait olan filmin başrollerini Colin Firth ve Cameron Diaz paylaşırken, kadroda onlara Alan Rickman, Stanley Tucci ve Cloris Leachman gibi isimler eşlik ediyor. Filmde Türk asıllı oyuncu Senem Temiz de yer alıyor.

TRENDEKİ KIZ

Yönetmen: Tate Taylor
Oyuncular: Chris Evans , Emily Blunt, Luke Evans, Haley Bennett, Lisa Kudrow
Tarih: 7 Ekim 2016

Paula Hawkins’in çok satanlar kitabından uyarlanan film, işsiz alkolik ve günlerini tren yolculukları yapıp sorunsuz ve muhteşem çiftleri gözlemleyerek geçiren bir kadına odaklanıyor.

thumbnail_465999

PETE VE EJDERHASI

Yönetmen: David Lowery
Oyuncular: Oakes Fegley, Bryce Dallas Howard, Kari Urban, Roberts Redford, Wes Bentley
Tarihi: 7 Ekim 2016

Babadan Oğula ve Aşk ve Küller filmleriyle adından söz ettiren Derek Cianfrance’ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmde, Avustralya’nın izbe bir kıyısında deniz feneri bekçiliği yapan bir adam ve karısının öyküsü anlatılıyor!

CEHENNEM

Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular: Tom Hanks, Ben Foster, Omar Sy, İrfan Khan, Felicity Jones
Tarihi: 14 Ekim 2016

Lew Wallace’ın daha önce 1959 yılında sinemaya uyarlanan ünlü romanı, bir kez daha sinema seyircisiyle buluşuyor. 2016 yılında yapımı tamamlanacak yeni Ben-Hur filminin yönetmen koltuğunda Timur Bekmambetov bulunurken özgün eseri senaryolaştıran isimler Keith R. Clarke ve John Ridley.

CpVkc53WIAAHWB-JULIETA

Yönetmen: Pedro Almodovar
Oyuncular: Emma Suarez, Ugarte, Daniel Grao, Inma Michelle Jenner
Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2016

Adriana Cuesta, 50’li yaşlarına gelmiş Julieta (Emma Suarez) erkek arkadaşı Lorenzo ile birlikte Madrid’den Portekiz’e taşınma planlan yapmaktadır. Bu sırada en son 18 yaşında gördüğü ve 12 yıldır hiçbir haber alamadığı kızı Antia’mn bir zamanlar en yakın arkadaşı olan Beatriz (Michelle Jenner) ile karşılaşır. Onunla yaptığı konuşmayla birlikte unutmaya çalıştığı acıları depreşir ve Portekiz’e gitmek yerine eskiden kızıyla birlikte yaşadığı eve geri döner. Kızından bir haber alabilmeyi umutsuzca bekleyerek günlerini geçirmeye başlayan kadın, bu sırada geçmişini tekrar gözden geçirerek anılarını kağıda aktarmaya başlar: Gençlik yıllarında tanıştığı ve aşık olduğu balıkçı Xoan (Daniel Grao) ile birlikteliği, kızının doğumu, eşinin ölümü üzerine yaşadığı bunalım yılları ve kızının bir gün apansız çıkıp gidişi gibi olayları tekrar yaşayarak, daha önce farkedemediği hatalarını görmeye başlayacaktır.

TRIPLE 9

Yönetmen: JJohn Hillcoat
Oyuncular: Casey Affleck, Kate Wİnslet, Anthony Mackie
Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2016

FikofBeyti Engin) ve Kamil (Osman Sonant), aile evlerini ipotek ettirip bankadan kredi çekerek ve tefeci Rıfat’tan da borç alarak binbir güçlükle mahallelerinde büfe açmış, kıt kanaat geçinmeye çalışan iki arkadaştır. Hem dükkana, hem de evlere konmak isteyen Rıhat (Kadir Çöpdemir), borç senedinin tarihini erkene çeker. Zor durumda kalan ikili, bitirim öğrenci Cafer’le anlaşarak işleri yeniden yola koymaya başlar. Ancak Rıfat kararlıdır, bu nedenle dükkanı yaktırır. Farklı farklı işlerle para kazanmaya çalışan kafadarlar, bu kez Rıfat ile bir başka mafya babası Süleyman arasındaki güç savaşının ortasında kalacaktır.

JACK REACHER: ASLA GERİ DÖNME

Yönetmen: Edward Zwick
Oyuncular: Tom Cruise, Robert Knepper, Cobie Smulders, Aldis Hodge, Holt McCallany
Vizyon Tarihi: 21 Ekim 2016

Jack Reacher (Tom Cruise) eskiden çalıştığı birimin merkezine geldiğinde hiç beklemediği birsuçlamayla karşılaşır, 16 yıl önce gerçekleşmiş bir cinayetin bir numaralı şüphelisi olarak görülmektedir. Reacher adını temize çıkarıp hayatta kalabilmek için mücadele edecektir.

57a1eb500f2545226455d438

İKİMİZİN YERİNE

Yönetmen: Umur Turagay
Oyuncular: Nejat işler, Serenay Sarıkaya, Taner Birsel, Zerrin Tekindor, İştar Gökseven
Vizyon Tarihi: 21 Ekim 2016

Küçük bir kasabada büyümüş, sürekli kendi hayatına dair cevaplayamadığı sorulara sahip olan Çiçek’in (Serenay Sarıkaya) hayatı, edebiyat öğretmeni Doğan (Nejat İşler) ile tamamen değişir.

AMATÖRLER GECESİ

Yönetmen: Joe Syracuse, Lisa Addario
Oyuncular: Jason Biggs, Janet Montgomery, Bria L. Murphy, Jenny Mollen, Ashley Tisdale
Vizyon Tarihi: 21 Ekim 2016

Mimarlık bölümünde başarılı bir doktora öğrencisi olan Cuy Carter (Jason Biggs) eşi Anne (Jenny Mollen) ile ilk bebeklerini heyecan içinde beklemektedir. Ama okuldaki başarısını iş hayatına yansıtamam ıştır, nitekim 1 yıldır uğraşmasına rağmen kendi alanında uygun bir iş bulamamıştır. Bebeğin doğum tarihi yaklaştıkça iyi bir baba olma stresi artan Cuy, eşinin yönlendirmesiyle bir özel şoförlük işine başvurur. Getirip götürdüğü kişiler, çok iyi paralar kazanan fahişelerdir, burada tanıştığı Nikki (Janet Montgomery) ve 2 arkadaşıyla birlikte daha önce hiç görmediği türden ortamlara girmeye başlayacaktır.

010822.jpg-c_400_200_x-f_jpg-q_x-xxyxx

THE ACCOUNTANT

Yönetmen: Gavin O’Connor
Oyuncular: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal, John Lithgow
Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2016

Gündüzleri başarılı bir muhasebeciyken, geceleri ölümcül bir suikastçi olarak ortaya çıkan Chris’i Ben Affleck canlandırıyor. Gavin O’Connor’ın yönettiği filmde Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal ve Cynthia Addairobinson gibi isimler yer alıyor.

ELVEDA BERLİN

Yönetmen: Hiner Saleem
Oyuncular: Tuba Büyüküstün, Veronique Wüthrich, Hazar Ergüçlü, Caner Cindoruk, İnanç Konukçu
Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2016

Paris’te çalışan ve yaşayan modacı Lisa, yeni defilesi için Türkiye’deki arkadaşı Helin’den genç ve güzel kadınlar bulma konusunda yardım rica eder. ilk başta birçok kadın defileye katılmayı kabul eder, hatta bazıları çok da heveslidir. Ancak zaman geçtikçe durumdan haberdar olan babalar, erkek kardeşler, ağabeyler, yani etraftaki erkekler, böyle bir işe şiddetle karşı çıkacaklardır.

yilmaz-erdogan-in-yeni-filmi-eksi-elmalar-in-ilk-8714897_x_8397_o

EKŞİ ELMALAR

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Oyuncular: Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı
Vizyon Tarihi: 28 Ekim 2016

Sert mizacıyla tanınan Belediye Reisi Aziz Özay’ın kent çapında meşhur iki özelliği daha vardır: Biri herkesin imrendiği meyve bahçesi, ikincisi de evlenme çağına gelmiş, birbirinden güzel 3 kızı. Kasaba merkezine inmeyen, insan içine çok çıkmayan kızların taliplisi ise çoktur. Aziz Bey’in eşi Ayda ve kızları Muazzez, Türkan ve Safiye’nin öyküleri 1970’li yılların sonunda Hakkari’de başlar ve 1990’lı yılların sonunda Antalya’ya dek uzanır…

(İSTANBUL&İSTANBUL, 01.10.2016)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN