Post image
Sermiyan Midyat´ın yeni filmi vizyonda

sermiyan midyat

Sermiyan Midyat´ın Türkiye´den Hindistan´a uzanan komedi filmi ´Bir Baba Hindu’ vizyonda…

2000 yılından bu yana yaklaşık 30 projeye imza atan Sermiyan Midyat son filmi Bir Baba Hindu ile yine güldürecek.

Ay Lav Yu ve Hükümet Kadın serisinde gerçekleştirdiği yönetmenlik performansı ile oyunculuk alanında olduğu kadar yönetmenlikte de iddialı olduğunu gösteren Midyat, bu üçlüde olduğu gibi yine yönetmen koltuğunda.

Emret Komutanım, Ay Lav Yu ve Hükümet Kadın gibi başarılı projelerin senaryo yazarlığını da yapan Sermiyan Midyat, Bir Baba Hindu’da Hintlilere özel olan danslarıyla dikkat çekecek. Hindistan’a ait olan dans figürlerinin Türkiye’deki kaşık oyunuyla birleştirildiği sinema filminin fragmanı izleyenlerden tam not alırken Sermiyan Midyat ilk kez bu kadar hareketli bir karakteri canlandırıyor.

sermiyanBir bölümü Türkiye’de bir bölümü ise Hindistan’da çekilen filmde “yılan oynatıcısı” karakterine hayat veren Midyat’a başarılı oyuncu ve tiyatrocu Burak Satıbol‘un yanı sıra geçtiğimiz günlerde geçirdiği hastalık nedeniyle zor günler yaşadığı ifade edilen Şafak Sezer ile Füsun Demirel, Zeynep Kankonde, Hakan Akın ve Bülent Kayabaş da eşlik ediyor.

Aşık olduğı kadının peşinden Hindistan’a giden Fadıl’ın hayatının anlatıldığı filmin senaryosu yine Sermiyan Midyat tarafından kaleme alındı. Ayrıca filmin başrolünde Fadıl’ın aşık olduğu Gundhi karakterini güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken 26 yaşındaki Hindistanlı oyuncu Nicole Faria da yer alıyor.

30 Eylül’de vizyona giren filmin Hükümet Kadın’ın sinemada gösterdiği başarıyı tekrarlaması bekleniyor.

bir-baba-hindu-sermiyan-midyat

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN