Post image
Robin Williams’ın son günleri belgesel oldu

 

Ünlü Amerikalı komedyen ve oyuncu Robin Williams’ın hayatı, vefatından 6 yıl sonra belgesel oldu. 2014 yılında intihar ederek hayatına son veren sanatçının son günlerini anlatan Robin’s Wish‘in fragmanında, David E. Kelley, “Williams’m içinde tükenen bir şeyler vardı” diyor.

63 yaşında ölen sanatçının son günlerini anlatacak. Eşi Susan Schneider Williams’ın yanı sıra arkadaşları ve meslektaşlarıyla yapılan röportajları da içeren Robin’s Wish, oyuncunun ölmeden önce mücadele ettiği nörodejeneratif bozukluğu araştıracak.

Williams’ın son televizyon dizisi The Crazy Ones’ın yaratıcısı David E. Kelley, o dönem için “Williams’ın içinde tükenen bir şeyler vardı” diyor.

Schneider Williams ise “Kocam bilmeden ölümcül bir hastalıkla mücadele ediyordu. Beyninin neredeyse her bölgesi saldırı altındaydı. Kendi parçalanışını deneyimledi” diyor. Fragmanda Williams’la çalışan kişilerin, aktörün ölümüne giden yolda kendisi gibi olmadığını tartıştığı duyuluyor.

Robin’s Wish’in ilk gösterimi, izle ve öde sistemleri ve dijital platformlardan 1 Eylül’de yapılacak.

Williams; Müthiş Dadı Müthiş Baba, Günaydın Vietnam, Disney’in Alaaddin’i filmlerinde rol almış, ‘Can Dostum’ filminde bir psikologu canlandırdığı rolüyle Oscar kazanmıştı.

(Cumhuriyet, 11.09.2020)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN