Post image
Mutluluk Zamanı

DLhCsKEWsAAdtm9

 

Yeni sinema sezonunda pek çok Türk filmi sinamaseverlerle buluştu. Bunlardan biri de, başrollerini Barış Arduç, Elçin Sangu ve Cengiz Bozkurt‘nun paylaştığı romantik komedi ‘Mutluluk Zamanı‘…

Yapımını NuLook’un, yapımcılığını Muzaffer Yıldırım’ın yaptığı, yönetmenliğini Şenol Sönmez‘in, senaryosunu ise ünlü oyuncu Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer‘in kaleme aldığı film, 10 Kasım’da seyirciyle buluştu.

Çekimleri İstanbul ve Heybeliada’da 7 haftada gerçekleştirilen ‘Mutluluk Zamanı’ etkileyici hikayesi ve prodüksiyonuyla dikkat çekiyor.  Asıl sevginin, mükemmeliyette değil kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı ‘Mutluluk Zamanı’ filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi ‘Mükemmel’ hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada’nın (Elçin Sangu) hikayesi romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor.

Genç oyuncular, Kiralık Aşk dizisinde yakaladıkları uyumu romantik komedi filmi olan Mutluluk Zamanı ile beyaz perdeye de taşımışlar…

Rol aldığı projelerde canlandırdığı rollerle seyirciyi güldüren Cengiz Bozkurt, bu filmde de hayat verdiği Ada’nın ağabeyi Tarık karekteriyle izleyenleri kahkahaya boğuyor. Hayatı boyunca ne aşk hayatında ne de iş yaşamında başarılı olan, hep kaybeden tarafta bulunan Tarık’ın başına gelenler seyirciye keyifli dakikalar yaşatıyor…

59edd6fac9de3d0af0b532ea

Film ve karşılaştıkları ilgiyle ilgili derlendirmelerde bulunan oyunculardan Barış Arduç, filmle beraber çok fazla şehir gezdiklerini, bunun kendilerini yorsa da çok mutlu olduklarını söyledi. Elçin Sangu ise filmin çok başarılı olması ve ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, başarının nedenini de şöyle açıkladı:

“Hiçbir şet tek başına bir anlam ifade etmiyor. Bütüne baktığın zaman ne kadar uyumlu ise ekibinden arkada çalışan arkadaşlarımıza o kadar iş başarılı oluyor.”

Yönetmen Şenol Sönmez ise neredeyse diziyi çektikleri ekiple filmi çektiklerini belirterek “Onun tadını çıkarıyoruz şu an” yorumunu yapıyor.

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN