Post image
Mükemmel evlilik mi? Dikkat!

kapali_kapilar_ardinda_o-as

 

“Kapalı Kapılar Ardında” soruyor: Kusursuz bir evlilik mi, büyük bir yalan mı?

Haftalarca New York Times çoksatanlar listesinde kalan, sadece kalın kapaklı kopyası ABD’de 500 bin, İngiltere’de 300 bin satan ve toplam 37 ülkede yayımlanacak olan B. A. Paris’in “Kapalı Kapılar Ardında” isimli romanı Doğan Kitap tarafından yayımlandı.

Yakışıklı, başarılı avukat Jack… Karısına âşık…

Zarif, dört dörtlük ev kadını Grace… Tutsak!

Jack ile Grace birbirlerinden hiç ayrılmayan, yeni evli bir çifttir. Gözlerden uzak, harika bir evleri, nazik bir ilişkileri vardır. Ama Grace telefonlara hiç cevap vermez, Jack olmadan arkadaşlarıyla yemeğe çıkamaz. Odasının camında parmaklık vardır.

Bazen mükemmel bir evlilik büyük bir yalandır.

The Associated Press’in “Sürükleyici bir gerilim… Kapalı Kapılar Ardında’yı sarmalayan inandırıcılık ve dehşet hiç azalmıyor.”

Huffington Post’un “B. A. Paris kapalı kapılar ardında ne olduğunu bilmemek klişesinden bir kâbus kurguluyor… Jack’le ‘mükemmel’ evlilik kâbusunda, Grace’in gerilimleri ve göze aldığı riskler her bölümde artıyor.”

San Francisco Book Review’un “Kapalı Kapılar Ardında klasik bir hikâyeyi bambaşka bir seviyeye taşıyor… Bugüne kadar okuduğum en iyi ve en korkutucu romanlardan biri.”

Ve New York Journal of Books’un da “Paris en başından itibaren okuru güçlü ve heyecanlı bir hikâyeyle yakalıyor. Kapalı Kapılar Ardında insanın tüylerini diken diken edecek bir roman, kimsenin kapalı kapılar ardında neler olup bittiğini bilemeyeceğini ortaya koyuyor.”

Cümleleriyle anlattığı ‘Kapalı Kapılar Ardında’, yazarın ilk romanı olmasıyla da önem taşıyor. Kitap aynı zamanda çok yakın bir gelecekte filme çekiliyor.

5a60ab122269a21bcc63fe8a

Yazar Hakkında:

B. A. Paris Fransa ve İrlanda kökenlidir. İngiltere’de büyümüştür. Daha sonra birkaç yıl boyunca uluslararası bir bankada borsa simsarı olarak çalıştığı Fransa’ya taşınmış, daha sonra öğretmen olmak üzere mesleki eğitim alarak kocasıyla birlikte bir dil okulu açmıştır. Yazar ve eşi beş kızıyla halen Fransa’da yaşıyor. Bu onun ilk romanıdır.

(edebiyathaber.net,18.01.2018)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN