Post image
Muhteşem Yedili’ye yeni vizyon

maxresdefault (1)

Yönetmen Antoine Fuqua bugün (23 Eylül) vizyona giren Muhteşem Yedili ‘The Magnificent Seven‘ın klasik hikayesine kendi modern vizyonunu getiriyor

Filmde Chris Pratt, Haley Bennett, Denzel Washington, Ethan Hawke, Vincent D’onofrio gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunda ise Nic Pizzolatto ve Richard Wenk imzası var. 1954 yapımı japon filmi Yedi Samuray’ın Amerikan uyarlaması olan film 1960’da çekilen The Magnificent Seven’ın yeniden yapımı. Filmde önemli rollerde olan Denzel Washington ‘Sam Chisolm, kelle avcısı ve Yedilinin önderi’, Chris Pratt ‘Josh Farraday, patlayıcıya düşkün bir kumarbaz’, Ethan Hawke ‘Goodnight Robicheaux, keskin nişancı’ ve Vincent D’Onofrio, Jack Horne ‘takipçi’ rolüyle karşımıza çıkıyorlar.

tiff-magnificent-seven-1-1024x683

Sanayici Bartholow Bogue’un ölümcül kontrolü altındaki sakin Rose Creek kasabasının umutsuz halkı, kendilerini korumak için yedi kanun kaçağıyla anlaşır; ödül avcıları, kumarbazlar ve kiralık silahlı adamlardan oluşan bu grupta- Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez ve Red Harvest yer almaktadır.

Geleceğini bildikleri vahşi hesaplaşma için şehri hazırlarken, bu yedi paralı asker kendilerini paradan daha fazlası için savaşırken bulurlar.

Filmin temel çekimleri 18 Mayıs 2015’de Louisiana’nın kuzeyinde başladı. Filmin galası 8 Eylül 2016’da 2016 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapılması üzere ayarlanırken, gösterim tarihi ise 23 Eylül 2016 olarak ayarlandı.

(Yurt gazetesi, 23.09.2016)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN