Post image
Kuş Adam

2d480bdc-11de-4ccb-bfaa-f39c33b7bce3-1

Kitapçı Vitrini

Greenwich. Londra’nın güneydoğusu.

Suç İnceleme Departmanı dedektifleri, korkunç bir keşfin ardından Londra Polis Teşkilatı’nm cinayet ekibi AMIP’yi göreve çağırırlar. Milenyum Kubbesi’nin yakınındaki boş bir arazide, bir ritüeli andıran yöntemlerle öldürülmüş beş kadının cesedi bulunmuştur. Yapılan her otopside kurbanları birbirine bağlayan ortak bir işaretin bulunmasıyla polisler çok tehlikeli bir suçlunun, cinsel sapkınlıkları olan bir seri katilin peşinde olduklarını anlarlar.

Bu soruşturmada görev alan genç, azimli ve gözüpek Dedektif Jack Caffery, hem polis teşkilatındaki bazı rakipleriyle hem de kendi geçmişinin kâbuslanyla mücadele etmektedir. Yıllar önceki bir ölümün anısını hâlâ taşıyan genç dedektif, cinayetleri çözmek için elindeki tüm imkânları kullanacaktır. Çünkü ne yapacağı hiç kestirilemeyen sadist katilin yeniden harekete geçmesi an meselesidir.

Daily Telegraph : “Sinsice kurulmuş bir anlatı… Tüyler ürperten şüpheliler. Yüreğinizin kaldıramayacağı kadar gerçekçi detaylarla dolu bir polisiye.”

The Independent: “Duygusal yönüyle de dikkat çeken bir İngiliz polisiye romanı. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biri…

(Başkent Gazetesi, 04.06.2015)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN