Post image
Kennedy ‘Öldürün’ demiş

pres-john-kennedy-and-attorney-general-robert-kennedy-at-ceremonies-honoring-african-americansABD’d e yeni piyasaya çıkan bir kitap, efsane yıldız Marilyn Monroe‘nun cinayete kurban gittiğini öne sürüyor. İddiaya göre cinayet emrini veren kişi ise Robert Kennedy!

Efsanevi yıldız Marilyn Monroe’nun 1962’deki ölümünün ardında yattığı iddia edilen sır, piyasaya çıkan yeni bir kitap ile farklı bir boyut kazandı.

Araştırmacı gazeteciler Jay Margolis ve Richard Buskin, Monroe’nun intihar etmediğini ve cinayete kurban gittiğini öne sürdü.

‘Marilyn Monroe Cinayeti’ adlı kitap ABD’nin 35’inci başkanı John F. Kennedy (solda) ve kardeşi Robert Kennedy’nin, sarışın aktris ile ilişki , yaşadığı iddialarını i bir kez daha gündeme getiriyor.

Psikolog yardım etti

Kitapta, dönemin büyük yıldızı Marilyn Monroe’nun hem ABD Başkanı John F. Kennedy hem de kardeşi Robert Kennedy ile ilişki yaşadığı efsanesine bir kez daha dikkat çekildi. İddiaya göre, bu durumun ortaya çıkmasından endişe eden Robert Kennedy, yıldızın öldürülmesi emrini verdi. Ayrıca cinayet için yıldızın psikoloğu Ralph Greenson‘dan yardım alındığı iddia ediliyor. Kitapta, Greenson’ın genç kadına ölümcül dozda ilaç verdiği öne sürülüyor. Robert Kennedy’nin Marilyn Monroe’dan bu kadar endişelenmesinin sebebi olarak ise yıldızın Kennedy ailesine ait tüm karanlık sırları kırmızı bir günlüğe yazması gösteriliyor. Yıldızın in tiharının ardındaki şüphelerin bu güne dek sürmesi iddiayı güçlendiriyor. DIŞ HABERLER SERVİSİ

(Milliyet, 18.05.2014)

mm-foto

 

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN