Post image
İşte Altın Portakal’ın filmleri

Haber Merkezi – 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde, heyecanla beklenen Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda Altın Portakal ödülü için yarışacak filmler belli oldu.

Marka festival

10-18 Ekim 2014 tarihleri arasında gelenekten geleceğe mottosu ile perdelerini açacak festivalin Uluslararası Yarışma bölümündeki tematik zenginliğin Altın Portakal’ın sadece Türkiye için değil, bölgesi ve dünya için de eşsiz bir buluşma noktası olduğu, Antalya’nın kültürel anlamda da uluslararası alandaki marka-kent kimliğinin gücünü bir kez daha kanıtladığı belirtildi.

51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali Uluslararası Yarışma bölümü, dünya festivallerinde ödül kazanan filmlerle dolu programında, Hintli genç sinemacının filmi Mahkeme’yi sıcağı sıcağına sinemaseverlerle buluşturuyor.

iste_portakalin_filmleri_h105682

Öyküsü dikkat çekici

6 Eylül akşamı gerçekleştirilen 71. Venedik Film Festivali’nin ödül gecesinde “Geleceğin Aslanı – Luigi de Laurentiis” ödülünü kazanan Court /Mahkeme, Bombay’da bir çukurda cansız bedeni bulunan kanalizasyon işçisinin ölümünün ardından, işçiyi şarkı söyleyerek intihara teşvik etmekle suçlanan bir folk şarkıcısının davası ve davaya bakan hakim ile avukatların yaşamları etrafında gelişen sıra dışı öyküsüyle dikkat çekiyor.

Michael Jackson Anıtı, Beyaz L Tanrı, Test, Çekingen, Turist, Macondo, Villa Touma, Dağdaki Tabut, Her Şeye Rağmen festivalde yarışacak diğer filmler.

(AKDENİZ MANŞET , 09.09.2014)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN