Post image
İkisi de baba

resized_a9bb1-646897e4canibaba

Üsküdar’daki baba müsveddesi, tartıştığı 2 oğlunu öldürüp bir evladını ise ağır yaraladı. Gaziantep’teki baba ise kurşunlardan korumaya çalıştığı oğluna kendini siper edip canından oldu…

Bazıları babalığın hakkını verip evlatları için canlarından vazgeçerken, bazıları ise evlatlarının canına kendi elleriyle kıyıyor. İki ayrı babanın da canlı örneği dün ve önceki gün gözler önüne serildi.

gaziantep

Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. Sokakta bulunan 32 yaşındaki Mehmet Kızılırmak, eşi ve diğer oğluna hemen markete girmelerini söyledi. Genç adam, ardından yanındaki diğer oğluna siper olup markete yöneldiği sırada kafasından vurularak hayatını kaybetti.

İstanbul Üsküdar’da ise Aslan Güleryüz, oğlu Ahmet Güleryüz’le (24) maddi sebeplerden dolayı tartışmaya başladı. Cani baba evladını kendi elleriyle bıçakladı. Aslan Güleryüz’ün diğer oğulları 20 yaşındaki Onur ve 18 yaşındaki Orçun sesler üzerine içeri geldi. Gözü dönmüş adam, bu kez de iki oğluna saldırdı.
Eline çekiç alan adam, Onur Güleryüz’ü başına vurarak öldürdü, diğer oğlunu ise yaraladı. Olay yerinden kaçan cani adam, elinde bıçakla polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. ■ DHA

(Şok, 10.8.2017)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN