Post image
Felaketin senaryosu 10 yıl önce yazılmış

Koronavirüs dünyayı esir almış durumda… Dünya çapında milyonlarca insanı tehdit ediyor. Küresel ekonomiye büyük darbe vuran virüs kabusu, Avrupa ve Asya borsalarını da tek tek çökertiyor. Küresel çapta ekonomi büyük darbe yerken, ticaret durma noktasına geldi, sokakları ölüm sessizliği sardı.

Avrupa ve Asya borsaları peş peşe çakılırken, virüsle ilgili dikkat çeken detaylar ve senaryolar da ortaya çıkıyor. Peki koronavirüs sadece bir sağlık sorunu mu yoksa 3. Dünya Savaşı gibi daha büyük bir planın parçası mı?

DAHA BÜYÜK BİR PLANIN PARÇASI MI?

Dünya çapında büyük korku yaratan koronavirüs hakkında her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Birçok bilim insanı koronavirüse yalnızca bir sağlık sorunu olarak bakarken, birçok siyasetçi ve gazeteci ise virüsün yalnızca bir sağlık sorunu olmadığını, daha büyük bir siyasi operasyonun parçası olduğunu savunuyor.

ROCKEFELLER RAPORUNDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Bugünlerde koronavirüs ‘Biyolojik silah mı?’ sorusu her platformda soruluyor. Rockefeller ailesinin vakfının 2010’da yayımladığı rapor göz önüne alınınca; bu sorunun cevabı ‘evet’ olabilir.

Koronavirüsün insan yapımı bir biyolojik saldırı olduğu iddiaları yeni bir boyut kazandı. Dünya ekonomisi ve siyasetine yön verdiği iddialarıyla pek çok komplo teorisinin merkezinde olan Rockefeller ailesine ait Rockefeller Vakfı’nın 2010 yılında yayınladığı bir raporda adeta günümüzdeki salgının birebir anlatılıyor oluşu dikkat çekiyor.

ABD’li olan, dünyayı siyasi ve ekonomik olarak kontrol ettiği öne sürülen ve dünyayı sömürerek güç imparatorluğu kuran Rockefeller ailesinin vakfı, 2010 yılında yayımladığı bir raporda adeta günümüzdeki salgını birebir anlatıyor. Raporda, ‘ölümcül küresel bir virüs salgınının ortaya çıkacağı’ öngörülüyor.

 Mayıs 2010’da yayınladıkları raporda virüs hakkındaki şüpheleri artıracak önemli ayrıntılar var. Raporda dört önemli senaryo oluşturuyor:

Clever Together,
Hack Attack,
Smart Scramble
Lock Step

4 senaryodan biri olan “Lock Step” senaryosuna göre, dünyaya salgın bir hastalık bulaşıyor ve 7 ayda 8 milyon insan ölüyor. Senaryoya göre virüs Güneydoğu Asya’da yayılıyor, uçuşlar durduruluyor, uluslararası ticaret duruyor, turizm zayıflıyor, dükkanlar ve ofisler boş kalıyor. Rapordaki senaryonun bugün adeta birebir yaşanıyor olması, komplo teorilerini güçlendirir nitelikte.

‘Gelecek bilimci’ Peter Schwartz’ın, Rockefeller Vakfı’na bağlı olarak kurduğu Global Busi ness Network (GBN) tarafından yaymlanmış ‘Teknoloji ve Uluslararası Kalkınmanın Geleceği için Senaryolar’ başlıklı raporda çarpıcı ifadeler var. 2010 Mayıs’nda servis edilen rapor, 2030 yılına kadar olacak gelişmeler hakkın da bir çerçeve sunuyor. ‘Senaryo Anlatıları’ bölümünde ise ‘ölümcül küresel bir virüs salgınının ortaya çıkacağını’ öngörüyor.

 

 

GELİŞMİŞ ÜLKELER ALT ÜST OLACAK

Geleceğe ilişkin olası senaryolara yer vermesine rağmen ‘olaylar olup bitmiş gibi’ geçmiş zaman ifadeleri kullanılan Rockefeller metninde ‘gelişmiş ülkelerin bile virüsle savaşmakta zorlanacağı’ söylenerek aynen şu cümle yazılmış:

“Yıllardır öngörülen küresel salgın geldi. Hızla yayılan virüs, salgınlara en hazırlıklı ülkeleri bile altüst etti.”

Ülkelerin virüsle nasıl mücadele ettiklerine de yer veren rapor, virüsten ilk olarak Çin’in kurtulmayı başaracağı kehanetinde bulunuyor. Ayrıca sokakların bomboş kalacağı, gıda kıtlığının baş göstereceği belirtiliyor. Ayrıca raporun ortaya çıkmasının ardından vakfın sitesinden yayından kaldırıldığı iddia ediliyor.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI BU!

Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler de bugünkü köşe yazısında koronavirüse ilişkin çarpıcı detayları kaleme aldı.

Diler, yazısında “Ne kadar korku salarsanız o derece istenilen elde edilir!
Bence DERİN ABD bunu yapmakta! Korkuyu büyüterek, ölümlerle milletleri sarsarak, direnci kırarak son hamleyi yapacaklar! Son hamleden kısa süre önce AŞI piyasaya sürülecek…
ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI BU! Parmak izi bırakmadan ABD herkesi savaşın içine itti. Devletler, milletler, krallıklar, beylikler, kabileler KARANTİNA’da…
Daha da büyüyecek… O gün geldiğinde DÜNYAYI Amerika Birleşik Devletleri kurtaracak! Bilinmeyen düşmandan! Korkusu büyük olan düşmandan!
CORONAVİRÜS’ten yani! AŞI ile herkesi yola getirecek. Belki de TEK DÜNYA DEVLETİNİ İLAN EDECEK. Zaten itiraz edecek kimse de kalmayacağı için gönüllü olacak bu!” ifadelerine yer verdi.

(Takvim, 17.03.2020 ve Karadeniz, 23.03.2020)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN