Post image
Evdeki herkesin severek izleyeceği çok şey var!

 

Evde zaman geçirdiğimiz bugünlerde, tüm ailenin yüzünü güldüren zengin içerikler Digitürk’te. Gelin bu eğlenceli dünyayı birlikte keşfedelim.

Bilim kurgu sevenlere göre

THE NEVERS

Joss Whedon’ın yaratıcısı olduğu The Nevers dizisi, Victoria dönemi Londra’sında yaşayan bir grup kadının kendini bir anda özel güçlerle donanmış halde bulmalarıyla gelişen fantastik olayları anlatıyor.

 

 

Gastronomi sevenlere göre

İSTİKAMET EGE

Her bölümünde Ege’nin farklı bir noktasını ziyaret eden İstikamet Ege, ünlü rehber konukları ve alanının uzmanları eşliğinde bölgenin kültürel ve gastronomik değerlerini keşfediyor. 2 sezonu da beIN CONNECT’ten izlenebilecek program, Ege’deki ilginç lezzet duraklarıyla gurme meraklıları için birebir.

 

 

Korku sevenlere göre

COLOR OUT OF SPACE

Yönetmen koltuğunda Richard Stanley’nin oturduğu Uzaydan Gelen Renk (Color Out of Space), ıssız bir araziye düşen bir meteorun yarattığı kaosu anlatan etkileyici bir bilim kurgu-korku. Ünlü yazar H. P. Lovecraft’ın bir kısa öyküsünden uyarlanan film, şimdiden son 10 yılın en iyi bilim kurgu filmleri listelerine girmiş durumda.

 

 

Suç sevenlere göre

MARE OF EASTTOWN

Oscar’lı aktris Kate Winslet’lı bir polisiyeyle karşı karşıyayız. Gizemli bir cinayeti araştıran dedektif Mare Sheehan, vakanın üzerinde ilerledikçe iç dünyasında da çatışmalar yasamaya başlar. Bir HBO prodüksiyonu olan dizinin finali 31 Mayısta yayınlanıyor ve dizi Digiturk’te ABD’den 24 saat sonra gösteriliyor.

 

 

Biyografi sevenlere göre

RADIOACTIVE

Iran asıllı yönetmen Marjane Satrapi’nin yönettiği Radyoaktif (Radioactive), asi ruhuyla bilinen büyük bir dehanın, öncü bir kadının hikâyesini anlatıyor. Son yıllarda yıldızı yükselen aktris Rosamund Pike’ı başrolde izlediğimiz film, radyoaktiviteyi bularak bilim dünyasında çığır açan Nobel ödüllü bilim insanı Marie Curie’nin hayatını konu alıyor.

 

 

Aksiyon sevenlere göre

GUNS AKIMBO

Daniel Radcliffe ve Samara Weaving’i bir araya getiren Silahlar Fora (Guns Akimbo), aksiyon ve komediyi harika bir üslupla harmanlıyor. Eski sevgilisini kurtarabilmek için bir video oyununun içine çekilen gencin başından geçenleri anlatan, eğlenceli bir aksiyon-suç filmi.

(Sabah, 21.05.2021)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN