Post image
Eller silah değil kalem tutmalı

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tüner Alp Tekin tarafından ‘Eller silah değil kalem tutmalı‘ projesi kapsamında çocuklara boyama kitabı ve boya kalemleri dağıtıldı.

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tüner Alp Tekin ve yönetimi tarafından’Eller silah değil kalem tutmalı’ projesi kapsamında Zafer Caddesi’nde çocuklara boyama kitabı ve boya kalemleri dağıtıldı.

Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla birlikte çocuklara boyama kitabı ve boya kalemleri dağıtan Başkan Tüner Alp Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şehrimizde ve Türkiye genelinde ‘Ateşli Silahlar ve Kesici Aletlerle işlenen Cinayetlerde’ son zamanlarda artış olduğu gözlemlenmektedir. Ülkü Ocakları olarak toplumu ilgilendiren her konuda olduğu gibi bu konuda da sessiz kalamazdık. Bu sebeple topluma çağrımızı Başbuğ Alparslan Türkeş’in ‘Eller silah değil kalem tutmalı’ sözü ile vurgulamak istedik. Vatandaşlarımıza kalem hediye ederek bu konuda farkındalık oluşturmak istedik.”

Çocuklarımıza gelişim çağında bilinç altına gördüğü ve yaşadığı her şeyin nakşedildiği dönemlerde oyuncak olarak silah yerine boyama kitabı ve boya kalemleri hediye etmek gerektiğini söyleyen Tekin, “Yine bu konuda farkındalık oluşturmak için çocuklara boyama kitapları ve kuru boyalar hediye ettik” dedi.

(Yenigün, 07.01.2020)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN