Post image
Dijital Film ve Dizi Portalı

 

Saygı

Yönetmenliğini Ali Taner Baltacı‘nın yaptığı, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem‘in yazdığı Saygı‘nın oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can yer alıyor.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır. Blu TV

DİZİ/BİLİM KURGU

The Boys

The Boys, ABD yapımı süper kahraman temalı bir internet dizisidir. Garth Ennis ile Darick Robertson’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlana dizi, Eric Kripke tarafından geliştirilmiştir. Dizi, güçlerini suistimal eden süper kahramanlara karşı savaşan The Boys isimli bir ekibi konu almaktadır. 2 sezondan oluşan bilim kurgu temalı dizi toplam 16 bölümden oluşuyor. Diziye Amazon Prime Video’dan ulaşabilirsiniz.

 

FİLM/GERİLİM

Seberg

‘A Bout De Souffle’ deki rolüyle şöhret olan 60’larda insan hakları hareketi ve ‘Black Panther’ oluşumuna verdiği destekle FBI radarına giren Jean Seberg’in hayatı filmde ele alınıyor. Gerçek olaylardan esinlenilen filmin yönetmen koltuğunda Benedict Andrews otururken, başrollerde Kristen Stewart, Yvan Attal ve Gabriel Sky’ı izliyoruz. Gerilim türündeki filmi Bein Connect’te izleyebilirsiniz.

BELGESEL/EĞLENCE

Dijital Flörtleşme

5 bölümden oluşan “Dijital Flörtleşme“ çağımızın ilişki biçimlerine odaklanarak; takılma kültürü, stalk, dating uygulamaları ve ilk date konularını inceliyor. Sosyal medya ve online dating uygulamaları flört alışkanlıklarını ne yönde dönüştürdü? Süreç nasıl başlıyor, gelişiyor ve neler yaşanıyor gibi soruların cevaplarını, insanların gündelik hayatında yaşadığı deneyimlerle anlamaya çalışıyoruz. Belgesel BluTV’de.

 

Ruh Avcısı: Karanlık Meleği

Theodore Roosevelt, New York’ta polis komiseri olarak görev yapıyor. Görevi ona sandalyesinde oturma fırsatı vermeyecek kadar yoğun. Roosevelt, genç yaştaki erkekleri öldüren bir katilin peşine düşüyor. Bu kovalamaca, diğer görevleri gibi basit değil. Roosevelt’in bu karmaşık iş için yardıma ihtiyacı oluyor. Psikolog Laszlo Kreizler tam da bu noktada ortaya çıkıyor ve gerilim kovalamaca başlıyor.

DİZİ/DRAM

Belgravia

25 yıl önce bir davette yaşananlar, Londra’nın en eski iki ailesi arasında büyük bir husumete neden olacaktır. Ünlü yapımlara imza atan yazar, senarist, yapımcı, yönetmen Julian Fellows’un aynı adlı romanından uyarlanan mini dizi ‘Belgravia’ ile 1840’ların Londra’sına yolculuğa çıkmaya hazır olun! Dram temalı Belgravia’yı Bein Connect platformundan izleyebilirsiniz.

DİZİ/FANTASTİK

Carnival Row

Ünlü yönetmen Guillerno del Toro’nun yapım kadrosunda bulunduğu dizinin seneryosunu The 4400’nın yaratıcılarından Rene Echeverria kaleme alıyor. Zaman olarak gelecekte geçen dizi, insanların ve diğer türtlü yaratığın bir arada yaşadığı Burguc isimli şehirdeki seri katil terörünü konu alıyor. Fantastik türündeki Carnival Row’u Amazon Prime’da izleyebilirsiniz.

 

 

FİLM/AKSİYON

Oyun Gecesi

Oyun oymayı çok seven Max ve Annie yine bir oyun akşamı esnasında tanışıp evlenmiş bir çiftir. Bir akşamı Max’in ağabeyi Brooks son derece gerçekçi bir ‘cinayet’ partisi düzenler. Ancak bazı şeylerin oyun olmadığına, ‘gerçekten’ yaşanıyor olduğuna dair şüpheye düştüklerinde, tehlikeli bir durumla karşı karşıya olduklarını anlarlar. Filmi BluTV’den izleyebilirsiniz.

(Sigortacı, 01.11.2020)

 

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN