Post image
Denetimden çıktı, ilk iş yine karısını dövdü

haberResim32945

Sedef Şenkal Demir

Ümraniye’de yaşayan Enver Mor, 5 yıl 1 ay önce 10 yıllık eşini döverek yaraladı. Mahkeme dayakçı kocayı hapis cezasına çarptırdı, sabıkasız oluşunu dikkate alarak cezayı 5 yıl süreyle erteledi. Ancak bu süre biter bitmez Enver Mor’un ilk işi yine karısını dövmek oldu.

Mor, “Evde şeker yok” bahanesiyle tekme tokat dövdüğü eşi Armağan Mor‘a “Pasaklı kadın” diye de hakaret etti. Kadının şikâyeti üzerine koca hakkında ‘basit yaralama ve hakaret’ suçlarından 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle bir kez daha dava açıldı. Enver Mor, “Erteleme süren dolmuş, eşini hemen dövmüşsün” diyen hâkime “Tartıştık, onu ittim. Yüzünü kapıya çarptı, burnu ve gözünün altı ondan morardı” diye karşılık verdi.

Ardından da “2 kızımız var. Eşimle barıştık. Çocuklarım için bir daha asla böyle bir şey olmayacak, söz veriyorum” diyerek hâkimden kendisini bırakmasını istedi. 28 yaşındaki Armağan Mor ise ağlayarak, “iki çocuğumuz olduğu için barıştığımız doğru, ama yüzüme kapı falan çarpmadı, sudan bir sebeple eşim beni tekme tokat dövdü” dedi.

Hakim yine ceza vermedi

Hâkim, sanık kocaya yine ceza vermeyerek “Şimdi sana hapis versem eşin çocukların etkilenecek. Para cezası versem çocukların nafakasından kesip ödeyeceksin. Kadına el kaldırmak acizliktir. Öfke kontrolü için doktora git, akşamları eşinle yürüyüşe çık, çocuklarının derslerine yardımcı ol. Kısacası kendini değiştir” diye nasihatta bulundu. Kararın ardından Enver Mor, eşiyle birlikte adliyeden ayrıldı.

(Habertürk, 4,12,2014)

 

 

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN