Post image
Ceviz yiyen erkek, karısını 18 yerinden bıçaklamaz

Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Seyit Mehmet Şen, cevizin insanları sakinleştirici özelliği olduğunu, özellikle erkekler üzerinde etkili olduğunu belirterek “Ceviz yiyen erkek karısını 18 yerinden bıçaklamaz” dedi.

Zonguldak Tarım Müdürlüğü’nün “Cevizde çeşit ıslahı yoluyla meyve verimini artırma” konulu programında eğitim veren Prof. Dr. Şen, cevizin üretilmesi, pazarlanması ve sağlığa faydalarını anlatırken önemli noktalara vurgu yaptı. Şen, ceviz yiyen erkeğin şiddet uygulamadığını ifade etti.

“CEVİZ YİYEN ERKEK EŞİNE KARŞI YUMUŞACIK OLUR”

Prof. Dr. Mehmet Şen, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Cevizin fiyatı 20 lira ancak çok değil. Günde 10 lira sigara parası veren kişi 4 günlük sigara parasıyla aylık ceviz ihtiyacını giderebilir. Cevizi öne çıkaran en önemli şey Omega 3’tür. Dünyanın en fazla Omega 3 olan yiyeceği cevizdir. Ceviz mutlaka tüketmemiz gerekir. Cevizi tüketen insan kalp hastası olmaz, parkinson olmaz, kadınların safra kesesinde taş oluşmasını engelliyor. Kan dolaşımını düzenliyor. Ceviz yemeyen erkekler karılarını 18 yerinden bıçaklayıp öldürür. Çıldırır, beyin Omega 3 ihtiyacını gidermezse çıldırır. Kadınlar bu yüzden dayak yiyor. O yüzden kadınlar kocalarına ve babalarına ceviz yedirmelidir. Bir avuç ceviz yiyen erkek eşini dövmez, bıçaklamaz. Eşine karşı yumuşacık olur, iyi davranır. Ceviz yiyen kadın da eşine zulmetmez. O yüzden mutlak gereklidir. Bir kilo hamsi yeseniz o sizin iki günlük Omega 3 ihtiyacınızı giderir. Ancak bir kilo ceviz yeseniz o bir aylık Omega 3 ihtiyacınızı giderir. Şeker hastalığının birinci kademesinde yeterli ceviz yiyen insan şeker hastalığını yenebilir. Ancak cevizi sahte işlerde ve kötü emellerde kullananlar oluyor. Ceviz bir ilaç değildir, hiçbir gıda maddesi de ilaç değildir. Cevizi ve diğer gıda maddelerini dengeli bir şekilde yerseniz hasta olmazsınız. Sabahtan aç karnına ceviz yerseniz açlık hissetmezsiniz.”

(Zonguldak Pusula, 10.07.2018)

 

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN