Post image
Bu sefer çocukları infaz etti

bu-sefer-cocuklari-infaz-etti-4930800

Terör örgütü IŞİD’in geçtiğimiz günlerde 3 küçük çocuğun kafasını keserek infaz ettiği ortaya çıktı. Korkunç cinayetlerin sebebi ise çocukların Allah’a küfür ettiği iddiası.

Kılıçla ve palayla infaz

IŞİD’in Suriye’nin Rakka kentinde 3 çocuğu kent meydanında kafalarını kılıçla ve palayla keserek idam ettiği görüntüler ortaya çıktı. Örgütün kendi video ekibi tarafından çekilen görüntülerde Allah’a küfür ettikleri gerekçesiyle 3 genç büyük bir kalabalığın toplandığı meydana getiriliyor. Ardından bu infaz için özel olarak hazırlanan bir kütüğe gözleri başlı şekilde başlarını yerleştirmeleri isteniyor. Haklarında IŞİD’in ‘şeriat mahkemesi’ tarafından alınan karar megafon kullanarak okunduktan sonra da infaz gerçekleştiriliyor. 3 infaz için 3 ayrı cellat ve ayrı kılıçlar kullanılması dikkat çekiyor.

200 kişiyi topluca idam ettiler

Irak’ın Anbar vilayetinde de IŞİD’in kidesel idamlarla 3 gün içinde 200 kişiyi katlettiği belirtiliyor. Açıklamada bulunan Iraklı bir güvenlik görevlisi, öldürülen kişilerin Sünni Ebu Nimr aşiretinin üyeleri olduğunu kaydetti.

Bölgedeki Ebu Nimr aşireti, IŞİD’le mücadelede Irak hükümetine destek veriyor. IŞİD’in bu nedenle özellikle Ebu Nimr aşiretine karşı sert yöntemlere başvurduğu, Ramadi kentinin kuzeyinde de 125 aşiret üyesinin rehin alındığı belirtiliyor.

(Eskişehir Sakarya ve Bursa A Gazete, 2-3.11.2014)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN