Post image
Bu hafta vizyona giren filmler

orumcek-adam-eve-donus-316885-5
ÖRÜMCEK ADAM

Vizyon Tarihi: 7 Temmuz 2017

Yapımı: 2017-ABD

Tür: Aile , Aksiyon , Fantastik, Macera

Süre: 133 Dak.

Yönetmen: Jon Watts

Oyuncular: Tom Holland (i), Michael Keaton, Robert Dovvney Jr., Marisa Tomei, Zendaya Coleman

Senaryo : Stan Lee, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Steve Ditko, Chris McKenna (i)

Yapımcı : Stan Lee , Kevin Feige

Film Özeti

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filmindeki olayların ardından genç Peter Parker (Tom Holland), Tony Stark’ın (Robert Dovvney Jr.) gözetimi altında hem Avengers ekibinin bir üyesi olmaya, hem de lise öğrenimini sürdürmeye çalışmaktadır. Süper yeteneklerini sıradan bir lise öğrencisi bedeninde hazmetmeye çalışan Parker, bir anda ortaya çıkan kötü kalpli Adrian Toomes yani Vulture’ı (Michael Keaton) durdurmaya çalışırken buyuk felaketlerin kıyısından dönülür. Henüz Tony Stark’ın tamamen güvenini kazanamamış Peter Parker, süper kahraman olmanın gerçekten ne olduğunu anlamaya başladığında Vulture ile tekrar karşılaşacaktır.

MİNE

Vizyon Tarihi: 7 Temmuz 2017

Yapımı : 2016 – ABD , İtalya, İspanya

Tür: Gerilim

Süre: 106 Dak.

Yönetmen: Fabio Guaglione, Fabio Resinaro

Oyuncular: Armie Hammer, Annabelle VVallis, Tom Cullen, Geoff Bell, Juliet Aubrey

Senaryo : Fabio Guaglione, Fabio Resinaro

Yapımcı : Peter Safran , M.a. Faura

Diğer Adı: Mayın

Film Özeti

mineAmerikan Deniz Kuvvetleri’nin Kuzey Afrika’daki bir biriminde keskin nişancı olan Mike Stevens (Armie Hammer), başarısız olunan bir suikast girişiminin ardından arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçarken milyonlarca kara mayınıyla kaplı bir bölgeye girer. Arkadaşı dikkatsizliği sonucu ölürken Mike da bir mayına bastığını son anda farkeder. Ayağını kaldırması halinde havaya uçacaktır ve kendisine destek verebilecek en yakın birliğin gelmesine 52 saat vardır. Mike tüm yeteneklerini, fiziksel ve zihinsel dayanıklılığını ortaya koymak, çölün zorlu koşullarında ayakta kalmak zorundadır.

3 NESİL

Vizyon Tarihi: 7 Temmuz 2017

Yapımı: 2015-ABD Tür: Dram, Komedi

Süre: 87 Dak.

Yönetmen : Gaby Dellal

Oyuncular : Naomi Watts , Elle Fanning , Susan Sarandon , Unda Emond , Tate Donovan

Senaryo: Nikole Beckvvith, Gaby Dellal

Yapımcı : Dorothy Bervvin, Leah Holzer

Film Özeti

11851_6716_enbuyukAynı ailenin 3 kuşaktan kadın üyeleri, ergenlik dönemindeki Ray (Elle Fanning), annesi Maggie (Naomi Watts) ve lezbıyen büyükannesi Dolly (Susan Sarandon) aynı evde hayatlarını sürdürmektedir. Ray bir yandan büyüme şanoları çekerken, diğer yandan da kendini tanımaya başlamış gerçekte bir kadın gibi hissetmediğini fark etmiştir. Cinsiyet değiştirme ameliyatı için ise annesinin ayrı olduğu ve yıllardır görmediği babası Craig’in (Tate Donovan) yasal onayı gerekmektedir. Bütün bu süreç, tüm ailenin kendileriyle ilgili yeni keşiflerde bulunacakları, ama aile bağlarının her şeyden değerli olduğunu tekrar anlayacakları bir süreç olacaktır.

the bye

The Bye Bye Man

Vizyon Tarihi: 7 Temmuz 2017

Yapımı: 2017-ABD

Tür: Gerilim, Korku

Süre: 96 Dak.

Yönetmen: Stacy Title

Oyuncular: Douglas Smith , Lucien Laviscount, Cressida Bonas, Doug Jones, Carrie-Anne Moss

Senaryo: Jonathan Penner

Yapımcı: Simon Horsman, Trevor Macy

Film Özeti

Üç üniversite arkadaşı, kampus dışında eski bir eve taşınırlar. Ancak burada “The Bye Bye Man” adında güçlü bir varlığı istemeden açığa çıkarırlar. Bu adamın adını öğrenen herkes, gücünün etkisi altına girerek akıl almaz vahşilikte cinayetler gerçekleştirmektedir. Gençler “The Bye Bye Man”in şerrinden korunabilmek için onu olabildiğince az akıllarına getirip bu sırrı herkesten saklamak ve birbirlerini kollamak zorunda kalacaklardır.

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN