Post image
Beykoz’da ağaç devrildi! 3 kadın öldü

agac-devrildi-2-olu-4759826

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’ndeki bir çay bahçesinde oturanların üzerine ağaç devrildi. Feci olayda üç kadın hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’ndeki bir çay bahçesinde ağacın devrilmesi sonucu iki kadının hayatını kaybettiği olayın ardında dram çıktı.

Edinilen bilgilere göre, çay bahçesinde oturan bir grup kadının üzerine ağaç devrildi. 50-60 yıllık olduğu belirtilen ağaç kökünden sökülüp önce çay bahçesinin çatısına devrildi. Devrilen ağaç ortadan bölünürken, kopan kısım masada oturan 4 kadının üzerine devrildi. Vatandaşlar hemen yetkililere haber verirken, bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevkedildi. Kadınlardan Hülya Bayrak ve Ayfer Bulut hayatını kaybettiği, iki kadının da yaralandığı tespit edildi.

Yaralılardan durumu ağır olan Suzan Özpeynirci, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hafif yaralanan ve ismi henüz öğrenilemeyen diğer kadına ise olay yerindeki sağlık ekipleri müdahale etti.  Polis ekipleri olay yerini emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine alındı. Olayın şokunu yaşayan çay bahçesi çalışanları da birbirine sarılarak gözyaşı döktü.

Olaydan yaralı olarak kurtulan kadın, “Birden bire oldu ne olduğunu anlamadık” dedi . Bir görgü tanığı ise “Kadınlar orada oturup çay içerken ağaç birden üzerlerine devrildi. Ambulans geldi ikisinin öldüğünü söylediler” diye konuştu.

Feci olayda Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı bir inceleme yaparken, hayatını kaybeden iki kadının cesetleri hastane morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Ağır yaralı Özpeynirci de 14 Eylül Pazar günü tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak öldü.

DEVRİLEN AĞAÇTAN DRAM ÇIKTI

Olayda ölen Ayfer Ayla Bulut’un (66) emekli öğretmen olduğu, kızını 2-3 hafta önce kanserden kaybettiği öğrenildi. Emekli öğretmenin eşinin de yaklaşık 6 ay önce vefat ettiği belirtildi. Yakınları, Ayfer Ayla Bulut’un kızının ölümünden sonra üzüntüden içine kapandığını, uzun süre sonra ilk kez sokağa çıktığını söylediler.

Olayda ölen Naime Hülya Bayrak’ın da 60 yaşında olduğu ve hayatını kaybeden iki kadının olay sırasında çay bahçesinin sahibi Suzan Özpeynirci ve Ülfer Özer ile sohbet ettiği öğrenildi.(DHA)

(Vatan, 09.09.2014)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN