Post image
‘Acı Kiraz’ Beyaz Perdede

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 9 film vizyona girecek. Zorlu hayatların bir noktada kesiştiği bir hikaye “Acı Kiraz” da beyaz perdede. Serdar Akar‘ın yönettiği “Acı Kiraz”, farklı hayatların bir noktada kesiştiği bir hikayeyi odağına alıyor.

Leigh WhanneH’in yönettiği; Elisabeth Moss, Storm Reid, Oliver Jackson Cohen ve Aldis Hodge’nin başrollerinde oynadığı “Görünmez Adam” izleyici ile buluşacak. H.G Wells’in aynı adlı ünlü eserinin yeni bir uyarlaması olan film; zengin bir bilim insanı olan eşinden kendisine taciz ve şiddet uyguladığı için boşanan Cecilia Kass’in, eşinin intiharı sonrası kendisine yüklü bir miras bıraktığının bildirilmesiyle yaşadığı olayları çevresine kanıtlama ve bu durumdan kurtulma mücadelesini anlatıyor.

“KELLY ÇETESİ’NİN GERÇEK HİKAYESİ”

Justin Kurzel’in yönettiği “Kelly Çetesi’nin Gerçek Hikayesi”, tarihin en ünlü kanun kaçağı ve haydutlarından Ned Kelly ile çetesinin hikayesini konu ediniyor. Avustralya’nın ünlü kanun kaçağı Ned Kelly’nin hayatını odağına alan biyografi türündeki film; bir ülkenin karanlık geçmişini, daha önce hiç anlatılmayan kısımlanyla gözler önüne seriyor. Senaryosu Shaun Grant’a ait olan yapımda George MacKay, Essie Davis, Nicholas Hoult, Charlie Hunnam, Russell Crowe ve Orlando Schvverdt rol aldı.

“JEXİ”

Adam Devine, Alexandra Shipp, Ron Funches, Charlyne Yi, Michael Pena, Wanda Sykes ve Justin Hartley’in oynadığı “Jexi”nin yönetmenliğini Scott Moore ve Jon Lucas üstlendi. Komedi türündeki film, bir adamın yeni aldığı akıllı telefonda bulunan işletim sistemi Jexi ile birlikte değişen hayatını beyaz perdeye yansıtı-‘ yor. “SONSUZLUK ÜZERİNE” Usta sinemacı Roy An dersson’un yeni filmi “Sonsuzluk üzerine”; hayatın hem hayallerde görülebilecek kadar güzel hem de bir o| kadar acımasız tarafını anlatıyor.

“ACI KİRAZ”

Serdar Akar’ın yönettiği “Acı Kiraz”, birbirinden farklı zorlu hayatların bir noktada kesiştiği bir hikayeyi odağına alıyor. Film, kiraz yetiştiricisi yaşlı bir çiftçiyi, gırtlağına kadar borca batmış sahtekar bir nakliyeciyi, umuda yolculuklarında ihanete uğrayan göçmenleri ve lösemi hastası çocuğunu kurtarmak için çırpınan bir babanın hikayesini anlatıyor. Erdal Beşikçioğlu, Belcim Bilgin, Ertan Saban, Bülent Şakrak, Luran Ahmeti ve Halil Ergün’ün başrollerinde yer aldığı filmin senaryosu Oliver Romevski imzası taşıyor. (AA)

(Başkent Gazetesi, 29.02.2020)

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN