Post image
A. Jolie’nin son filmi 14 Mayıs’ta izleyiciyle buluşacak

Those Who Wish Me Dead
Angelina Jolie

 

Başrolünde Angelina Jolie’ye yer veren Taylor Sheridan imzalı Those Who Wish Me Dead filminden fragman yayınlandı. Film, izleyiciyle 14 Mayıs’ta sinemalarla birlikte HBO Max’te buluşacak.

Dennis Villaneuve imzalı Sicario ile 2016’nın dikkat çeken filmlerinden Hell or High Water’ın senaryosunu kaleme alan Taylor Sheridan, ikinci kez yönetmen koltuğuna oturduğu Wind River’la yönetmenlik alanındaki hünerlerini başarılı bir şekilde sergilemişti. Bu filmden sonra başrolünde Kevin Costner’ın yer aldığı Yellowstone dizisiyle de televizyona yönelmişti.

Şimdi ise Sheridan, Michael Kortya‘nın 2014 yılında yayınlanan aynı isimli romanından uyarlanan Those Who Wish Me Dead ile sinemaya geri dönüyor. Oyuncu kadrosunda Angelina Jolie’nin yanı sıra Tyler Perry ve Nicholas Hoult gibi isimlere de yer veren filmde Jolie, bir cinayete tanık olmuş küçük bir çocuğu cinayeti işleyen katillerden kurtarmaya çalışıyor.

Film, Montana kırsalında çıkan bir orman yangını sırasında bir cinayete tanık olan ve sonrasında tanık koruma programına dâhil edilen 12 yaşındaki bir çocuğu hikayesinin merkezine alıyor. Yangın gözlem kulesinde tek başına yaşayan bir kadın, cinayete tanıklık eden bu çocuğu korumaya çabalıyor.

Filmin başrolünde A Mighty Heart, Changeling, Maleficent gibi kaliteli yapımları filmografisinde barındıran ünlü oyuncu Angelina Jolie yer alıyor. Jolie, filmde yangın gözlem kulesinde tek başına yaşayan hayatta kalma uzmanı kadını canlandırıyor. En son The Favourite‘ta izlediğimiz Nicholas Hoult ise Aiden Gillen ile beraber çocuğun peşindeki acımasız katillere hayat veriyor.

Filmin Madea’s Big Happy Family, Alex Cross, Gone Girl filmlerinde rol alan, The Haves and the Have Nots’ın yaratıcısı Tyler Perry’nin de dahil olduğu oyuncu kadrosunda aynı zamanda Finn Little, Aidan Gillan, Jon Bernthal, Tyler Perry, Jake Weber, Medina Senghore ve James Jordan da bulunuyor.

Film, 14 Mayıs‘ta HBO Max’te yayınlanacak ve bazı sinema salonlarında gösterime girecek.

Kaynak: The Playlist

Bu Yazıya Hiç Yorum Yapılmadı.

SİZ DE YORUM YAZIN